BAU.SuperMassive takımında geçen sene uygulanan Türk oyuncu felsefesi bu sezon değişikliğe gidiyor. Takımdan yapılan açıklamayla birlikte üst koridor Asım Cihat “fabfabulous” Karakaya, ormancı Furkan “Stomaged” Güngör ve nişancı Berkay “zeitnot” Aşıkuzun ile yollarına devam etme kararı alan ekip, Koray “Naru” Bıçak ve Burak “rogu sama” Eryol ile yollarını ayırmıştı.

Bu iki oyuncunun yerine yabancı oyuncu alacağı düşünülen BAU.Supermassive takımında ilk transfer açıklandı. Beşiktaş’ın CometoBeşiktaş etkinliğinden ilham alınarak yapılan transfer videosunda takımın orta koridoruna Koreli oyuncu Lee “GBM” Chang-seok dahil oldu. Daha önce kariyerinde LCK’de CJ Entus Frost ve Jin Air Green Wings takımları formasını terleten Koreli, Kuzey Amerika LCS’te NRG eSports ve Avrupa LCS’te Team Vitality forması giydi. Son olarak eUnited’ın Bahar mevsimi için Kuzey Amerika LCS’e yükselme serilerinde forma terleten GBM maalesef takımının yenilmesine engel olamamıştı.

GBM’in geçmiş dönemlerde Faker’a karşı 1v1 turnuvası kazanmışlığı da bulunmakta. Bakalım GBM eski ihtişamlı günlerindeki performansına dönüş yapıp BAU.SuperMassive’i zafere taşıyabilecek mi?