Geçtiğimiz sezonun başarılı takımlarından biri olan HWA Gaming, yeni sezon için League of Legends kadrosunu duyurdu. Kadroda bazı sürpriz isimler de yok değil. Geçen sezondan yer alan ormancısı Furkan “Trix” Coruk’u kadrosunda tutan HWA Gaming, geriye kalan dört role farklı isimle devam edecek.

İlk olarak Yiğit “Marshall” Kırdök’ün cezası nedeniyle bu sezonu boş geçecek olması sonrasında HWA Gaming üst koridora Uğur “panky” Taş’ı aldığını görüyoruz. Ormanda Furkan “Trix” Coruk yer almaya devam ederken, orta koridora kariyeri boyunca yalnızca Portekiz Ligi takımlarından K1CK eSports Club’ta forma giymiş olan Francisco “Xico” Cruz bulunuyor.

İsveçli isim Adam “Emtest” Emtestam’ı kadrosuna katan HWA Gaming, nişancı rolünü ona teslim etti. Profesyonel arenada çok tecrübesi olmayan isim, amatör takımlarda forma giydi. HWA’nın destek rolünde yer alacak oyuncusu ise oldukça şaşırtıcı bir isim.

Sezon sonu itibariyle kariyerini noktalığını açıklayan ve koçluk hizmeti veren Ömer Faruk “Cognac” Ünsal, anlaşılan eksi takımından gelen teklifi geri çeviremedi ve HWA Gaming bünyesine bir kez daha dahil oldu.

Bakalım HWA Gaming yeni sezonda, yeni kadrosuyla neler başaracak? Yorumlarınızı merakla bekliyoruz.

HWA Gaming

HWA Gaming