Türkiye Şampiyonluk Ligi’nde geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla birlikte dördüncü hafta geride kaldı. Oynanan karşılaşmalar sonucunda SuperMassive, bir beraberlik ve bir yenilgi ile ayrılarak arkasındaki takımlarla arasındaki farkı eritti.

Bu fırsatı değerlendiren Crew, 1907 Fenerbahçe’den aldığı beraberlik ve SuperMassive’i devirmesiyle birlikte puanını SuperMassive ile eşitledi. Böylece ikili averajda da üstün konuma geçti. 1907 Fenerbahçe ise liderlik şansını aldığı iki beraberlik ile tepti.

P3P ekibi dördüncü hafta ile beraber ilk galibiyetine ulaştı. Çilekler’i deviren ekip, beşinci sıraya yükseldi. Son dönemlerde kötü performans ile eleştirilerin odağı olan Dark Passage ise iki galibiyet alarak birden dördüncü sırada yer buldu. Team Aurora, Galakticos ve Çilekler takımları bu haftayı da galibiyetsiz kapattılar. Bu hafta sonu Rift Rivals mücadeleri nedeniyle beşinci hafta karşılaşmaları 15-16-17 Temmuz tarihlerinde oynanacak. İşte dördüncü haftanın toplu sonuçları, oluşan puan durumu ve gelecek maçların programı şu şekilde;

2017 TŞL Dördüncü Hafta Sonuçları

2017 TŞL Dördüncü Hafta Sonuçları

2017 TŞL Beşinci Hafta Programı

2017 TŞL Beşinci Hafta Programı

2017 TŞL Puan Durumu

2017 TŞL Puan Durumu