Blizzard’ın geliştirdiği yapım olan Heroes of the Storm’un Sonbahar Dünya Şampiyonası’nda ilk grup aşaması yarın yapılacak maçlarla birlikte başlayacak. İlk grup aşamasında iki farklı grup ve sekiz takım yer alacak. Bu sekiz takım arasında gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar, turnuvanın ikinci grup aşamasına çıkmaya hak kazanacak.

Turnuvanın ikinci grup aşamasında da ilk aşamadan gelen takımlarla birlikte sekiz takım yer alacak ve iki farklı grupta yer alacaklar. Bu aşamada da gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar Yarı Finaller’e yükselecek.

Yarın başlayacak olan ilk grup aşamasında A grubunda; MVP Black, Denial eSports, Reborn, Burning Rage takımları yer alırken, B grubunda da; eStar Gaming, Fnatic, Please Buff Arthas ve Imperium Pro Team takımları yer alıyor. Bu grup aşamasında A grubunda lider olan ve B grubunda ikinci olan takımlar ikinci aşamadaki A grubuna yükselecek.

İlk aşamadaki A grubunda ikinci olan ve B grubunda birinci olan takımlarda ikinci aşamada B grubuna yükselecek. İkinci grup aşamasında gruplarda yer alan takımlar ise şu şekilde. A grubunda Team Dignitas ve Astral Authority yer alırken, B grubunda da Ballistix ile ZeroPanda takımları yer alıyor.

Her iki aşamadaki grup maçlarında çift elemeli sistem formatı işlenecek. Bu sistemi CS:GO grup maçlarından hatırlayacaksınız.

Birinci Grup Aşaması

Birinci Grup Aşaması

İkinci Grup Aşaması

İkinci Grup Aşaması