Televizyon tarihinin karanlık dehlizlerine doğru yola çıkan 2014-15 sezonu diziler hangileri?

İşte bunlar:

backstrom-1-720x408Backstrom (FOX): Rainn Wilson’un suç komedi/draması aldığı yetersiz reytingler dolayısıyla yayından kaldırıldı. 5.6 milyon izleyiciye ulaşmayı başaran dizi, saatinde kanalının dördüncü sıraya düşmesine neden olduğu için iki sezonu göremedi.

 

BattleCreek_1600Battle Creek (CBS): Breaking Bad’in yapımcısı Vince Gilligan’ın yaratıcığında ekrana gelen diziyi Transformers’ın yakışıklı aktörü Josh Duhamel bile kurtaramadı.

 

TV_Gallery_Constantine01_53712d01f179e9.81662124Constantine: DC Comics’in Hellblazer uyarlaması dizinin Şubat ayında yayımlanan 13. bölümü ardından yayın hayatına son verildi. Söylenene göre Warner Bros., diziyi başka bir yere satmaya çalışıyormuş.

 

The-Following-Kevin-Bacon1The Following (FOX): 2013 yılının ortalarında ekrana gelmesiyle birlikte bir anda büyük bir çıkış yapan Kevin Bacon dizisi, geçtiğimiz iki yıl süresince istikrarlı bir şekilde izleyici kaybetti. Üçüncü sezon ise reytingler açısından tam bir hayal kırıklığı yarattı.

 

19565Forever (ABC): Salı geceleri Chicago Fire ve Person of Interest gibi ciddi rakiplerle rekabete tutuşan dizi sadık bir izleyici kitlesine sahip olmasına rağmen ikinci sezonunu göremeyenlerin arasına katılmaktan kurtulamadı.

 

hannibal-turkce-altyazi-full-indirHannibal (NBC): Muhtemelen NBC’nin en beğenilen, Kuzuların Sessizliği (Silence of the Lambs) filminin önceki dönemini anlatan draması, aynı zamanda kanalın en az reyting alan yapımlarından biriydi. Kanal yönetimi diziyi bir ihtimal güçlendirebilir umuduyla yaz aylarına çekti ama NBA finalleri karşısında tutunamadı ve dizilerin karanlık boşluğunda kaybolup gitti.

 

Resurrection_2013_logoRessurrection (ABC): İkinci sezonunda, ilk sezonunun yarısının bile altına düşen reytingleri, “yeniden diriliş” adı dizinin ölümüne neden oldu.

 

63771695381421964606Stalker (CBS): Dylan McDermott ve Maggie Q gibi güçlü iki oyuncunun sırtladığı 20 gibi alışılmışın dışındaki bölüm sayısıyla sessiz sedasız yayından kaldırıldı.