2017 TBF şampiyonu olarak Worlds 2017’de ülkemizi temsil etme hakkı kazanan 1907 Fenerbahçe’nin yer aldığı eleme turu D grubunun ilk karşılaşmaları bugün oynandı. HK Attitude ve Rampage takımları ile aynı grupta yer alan 1907 Fenerbahçe ilk karşılaşmalarından galibiyet ile ayrılarak büyük bir avantaj yakaladı.

İlk olarak HK Attitude ile karşılaşan 1907 Fenerbahçe, Move’un vize problemleri yaşaması nedeniyle yerine gelen ormancı Lee “Crash” Dong-woo’nun ilk resmi maçında takımıyla olan uyum problemi nedeniyle karşılaşma gelgitler yaşandı.

Ancak takım olgusunu her zaman iyi kullanmayı başaran 1907 Fenerbahçe oyun sonu performansıyla rakibini devirmeyi başardı ve ilk galibiyeti elde etti. Günün ikinci karşılaşmasında Rampage ile karşılaşan temsilcilerimiz favori olduğu karşılaşmayı büyük bir üstünlükle tamamlayarak rakibine vadiyi dar etti ve ikinci karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı.

Bu sonuçlarla birlikte 1907 Fenerbahçe liderlik içim büyük bir avantaj elde etti. Yarın bu karşılaşmaların rövanş mücadeleleri olacak. 1907 Fenerbahçe eğer yarınki karşılaşmalardan da başarılı sonuçlar alırsa grubunu lider olarak tamamlayacak ve PlayOut aşamasında diğer gruplarda ikinci sırayı alan takımlardan biri ile Worlds 2017 grup aşamasına kalma maçına çıkacak.

Worlds 2017 Birinci Tur D Grubu

Worlds 2017 Birinci Tur D Grubu