Ülkemizin önde gelen espor takımlarından biri olan ve müsabakalarda ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken 1907 Fenerbahçe, gücüne güç katmaya devam ediyor. League of Legends, Zula, PUBG, FIFA 19 ve Wolfteam gibi oyunlarda mücadele eden 1907 Fenerbahçe Espor Kulübü, yerli teknoloji devi Vestel ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

1907 Fenerbahçe tarafı, “Yerli teknolojinin öncüsü Vestel ile 1907 Fenerbahçe Espor güçlerini birleştiriyor! Vestel’in destekleri ile Türkiye’de esporun geleceği hiç olmadığı kadar heyecan verici.” şeklinde anlaşmayı duyururken; Vestel tarafı, “1907 Fenerbahçe Espor takımlarının zirveye doğru giden yoluna ortak olduk! League of Legends, Zula, PUBG, FIFA 19 ve Wolfteam oyuncularını gururla destekliyoruz.” paylaşımıyla sosyal medyada duyurusunu gerçekleştirdi. 

Hali hazırda  Maximum, GittiGidiyor, Opet, Omen by HP, GEOKoleji, Fox ve Migros gibi güçlü sponsorlarla yoluna devam eden sarı lacivertli ekip için taze bir kanın gelmiş olması, espor dünyasına neler katar beraber izleyip, göreceğiz.