The Witcher 3: Wild Hunt ile birlikte Geralt of Rivia‘nın hikayesinin sona erdiğini açıklamışlardı, fakat bunun Witcher evreninin bittiği anlamına gelmediğini söylemişlerdi. Bunun üzerine CD Projekt Red CEO‘su olan Adam Kiciński, stüdyonun sonraki oyununun Cyberpunk 2077‘den sonra geliştirileceğini doğruladı.

Stüdyonun istediği, Cyberpunk ve Witcher evrenlerine daha fazla oyun yapmak ve çok daha başarılı hale getirmek. Bununla birlikte yeni Witcher oyunumuzda onayını almış oldu. Dedikleri gibi Geralt of Rivia hikayesi tamamlanmış olsa da, evren oldukça geniş olduğu için yeni bir hikaye ile karşımıza çıkacak. Tabi ki bu Witcher oyunu The Witcher 4 olmayacak. Hatta bu iş için ufak bir ekibin çalışmaya başladığını biliyoruz.

Cyberpunk 2077‘nin ardından 2023 gibi yeni bir Witcher oyunu görebiliriz. Tabi bu sadece bir tahmin. İlk olarak Cyberpunk 2077 başarılı bir şekilde çıkışını sağlaması gerekiyor.  PlayStation 4, Xbox One, PC, Stadia ve GeForce Now için 17 Eylül‘de çıkışını sağlamış olacak. Umarız bir ertelemeye daha maruz kalmaz.