Daha önce de geleceği söylenen CONMEBOL Libertadores, geçtiğimiz gün oyuna eklendi. Ortalama olarak 5 GB‘lik update ile birlikte Xbox, PS4 ve PC tarafına gelen güncelleme, tamamen ücretsiz.  Bu güncelleme ile birlikte CONMEBOL müsabakalarını (CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana ve CONMEBOL Recopa) FIFA 20 Santra ve Kariyer Modu’nda oynayabilecek, FIFA 20 Ultimate Team’e gelen yeni içeriklerle Güney Amerika’nın en büyük kulüp turnuvasına en iyi şekilde bağlanabilecek ve yepyeni bağımsız CONMEBOL Libertadores Turnuva Modunu oynayabileceksiniz.

Aynı zamanda İki yeni stadyumda oynayabileceksiniz: Estadio Presidente Juan Domingo Perón (Racing Club, Arjantin) ve Estadio Libertadores de América (Club Atlético Independiente, Arjantin). bu mod sadece CONMEBOL Libertadores takımları içinde geçerli olmayacak. CONMEBOL’e dahil olan ve olmayan CONMEBOL takımlar arasında (ör. Boca Juniors – Real Madrid) FIFA 20 Santra modundaki CONMEBOL Libertadores Gösteri Maçı türünü oynayabilirsiniz.

Turnuva modunda bulunan özellikler ise şöyle açıklanmış:

CONMEBOL Libertadores Turnuva Modu, takımları müsabakanın Grup Aşamasından Finaline kadar yönetmenizi sağlayan özgün bir turnuva formatını oynamanıza imkan veriyor. Bu deneyim, Dinamik Haberler, güncel turnuva sıralamaları, fikstürler ve müsabakada olup biten her şeyden haberdar olmanızı sağlayan sonuçlar gibi birçok unsurla eksiksiz ve markalı bir Turnuva Merkezi içeriyor.

3 Mart’ta yayınlandıktan sonra, 2020 CONMEBOL Libertadores’in grup aşamalarına doğrudan katılan 28 takım Turnuva Moduna dahil olacak ve kalan dört kulüp ise FIFA 20’de bulunan Güney Amerika liglerinden rastgele seçilecek. Grup aşamalarına elemeleri geçerek katılacak son dört takımın FIFA 20’ye gelecek bir güncellemeyle eklenmesiyle birlikte 2020 CONMEBOL Libertadores grup aşamalarına katılan 32 takım bu modda temsil edilecek.