Riot Games son zamanlarda Legends of Runeterra üzerinde uygulanan açık betadaki geri dönüşlere odaklansa da, League of Legends içinde çaplı güncellemeler getirmeyi aksatmıyor. League of Legends‘a yeni bir başarım sistemi ekleniyor.

Ebediler ismindeki başarım sistemi, aslında başarılarınızı hem oyun içinde hem de oyun dışında yansıtan, kutlayan ve sergilemenizi sağlayan, şampiyonlara özel istatistik sayaçları şeklinde açıklamışlar. Özetlemek gerekirse Şampiyon Ustalığınızın bir üst versiyonu diyebiliriz. İlk olarak her şampiyon da Başlangıç Paketi ve 1. Seri olarak 2 paket çıkacak(İlerleyen dönemlerde sistemin ilerleyişine göre farklı seviyeler eklenecek).

Şöyle ki bu görevleri tamamladıktan sonra, elde ettiğiniz başarımlar oyun başlama ekranında, ölüm bilgilerinde ve Şampiyonluk Ustalığı simgenizde görünür olacak diyebiliriz. Hangi Ebedi başarılarınızın görüneceğini de seçebiliyorsunuz. Başlangıç paketini Mavi Öz ile, 1. Seriyi ise RP ile açabilirsiniz.

1. Seri Kartı’nı 5850 RP karşılığında alabilirsiniz. Bu, her birini tek tek almaya kıyasla %90 indirimlidir. Seri Kartı aynı zamanda Başlangıç Serisi için de çıkacak. Eğer tek seferde tüm şampiyonların Başlangıç Serisi setlerini mavi öz kullanarak almak istiyorsanız, bunu daha da büyük bir indirimle gerçekleştirebilirsiniz. Başlangıç Serisi Kartı’nı 14750 Mavi Öz veya 1350 RP karşılığında alabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için Ebediler hakkındaki sayfaya göz atabilirsiniz.