Bütün oyuncular için bayram ilan edilen Steam yılbaşı indirimleri dün akşam başladı. Her kategoriden binlerce oyunun indirimde olduğu, cüzdanlarımızın delik deşik olacağı o güne nihayet geldik. Eğer cüzdanınızda yeterince bakiye yoksa endişe etmeyin. Çünkü indirimler 2 Ocak tarihine kadar devam edecek.

Her kış veya yaz indirimlerinde olduğu gibi bu yılbaşı indirimlerinde de jeton kazanarak profil arkaplanı, sohbet etiketleri ve çok daha fazlasını kazanabilirsiniz. Aynı zamanda rozetler ile Steam levelinizi de yükseltebilirsiniz. Gözümüze takılan bazı indirimler:

  • Dark Souls III: %75 indirimli 44,75 TL. From Software’in başarılı yapımı olan Dark Souls’un üçüncü serisi, zor RPG arayanlar için souls tarzı oyunlarda birebir.
  • The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition %70 indirimli 22,49 TL. Dizisinin de yayınlandığı bu günde diziye tutulup oyununu hala oynamadıysanız bu fırsat tam sizlik.
  • Strange Brigade %75 indirimli  19,25 TL. Arkadaşlarınızla beraber yeni yıla eğlence ile geçirmek isteyenler için biçilmiş kaftan. Mısır’da geçen ve silinmiş tarihi araştırdığınız eğlenceli yapım craft mekaniği ile birlikte sizleri sürükleyici bir maceraya bırakacak.
  • Hades %20 indirimli 32,00 TL. İzometrik kamera açısına sahip oyun tam bir hack and slash. Çizimlerindeki o sertlik ve bir o kadar tatlılık Hades’i listeye eklemiş oldu.
  • Warhammer: Vermintide 2 %75 indirimli 12,50 TL. FPS bakış açısına sahip olduğunuz ve dünyanın sonuna yakın olduğunuzu hissedeceğiniz apokaliptik bir evrene sürükleyecek. Birinci oyunun devamından gelen Vermintide 2, arkadaşlarınızla bitirebileceğiniz zevkli bir yapıma sahip.
  • Human: Fall Flat %60 indirimli 9,60 TL. Hayal gücünüzün sınırlarıyla oynadığınız Human: Fall Flat sizleri bambaşka olaylara sürükleyebilir. Arkadaşlarınızla birlikte oynayıp eğlenceyi katlayabileceğiniz bir yapım.
  • Wolfenstein II: The New Colossus %70 indirimli 40,20 TL. FPS modunda oynadığımız oyunda 1961 Amerika’sında Nazilerle çatışıp aksiyonun içine dalacağımız, The New Order ve The Old Blood serisinin devamı. Wolfenstein oynamayı seviyorsanız bu indirimi kaçırmamanızı öneririz.