League of Legends 10. yıl adına düzenlenen League10 isimli kutlamalarda Riot Games seriye bağladı. Yaptığı küresel yayında yepyeni oyunlar ve farklı projeler duyuran Riot Games, bütün oyuncu dünyasındaki etkiyi kendisine çekmeyi başardı. Bu projelere değinecek olursak eğer;

  • Yeni Mobil Kart Oyunu : Legends of Runetterra 

Oynaması ücretsiz olacak olan bu yeni kart oyunu, League of Legends‘ın simgeleşmiş şampiyonlarını ve Runetterra için gelecek yepyeni karakterleri içeren kartlarla oynayacağınız strateji oyunu.

  • Yeni MOBA Oyun: League of Legends: Wild Rift

League of Legends: Wild Rift, konsol ve mobil cihazlarda oynanacak olan 5vs5 MOBA oyun. 

  • Taktik Savaşları Mobil Platformlara Geliyor

 

  • Riot Arcane İsimli Animasyon Dizisi ve Belgesel Geliyor!

2020 yılında çıkacak olan animasyon dizisi, Piltover dünyasında geçen ve bazı League of Legends şampiyonlarının hikayelerinin geçeceği yeni bir proje. 

  • League of Legends Espor Menajerliği

Oyunculara birinci sınıf espor takımı kurma, kontrat ve menajerlik konusunda yapabileceğiniz daha fazla şeyi sağlayan yeni bir takım menajerliği oyunu. İlk olarak önümüzdeki yıl  League of Legends Pro League (LPL) bölgesinde çıkacak ve gelecekte diğer bölgelere yayılarak espor konusunda oldukça büyük bir gelişim sağlayacak.

  • Sihirdar Vadisi Şu Zamana Kadar ki En Büyük Güncellemesini Alacak

Vadiye gelecek olan yen bir şampiyon tanıttılar. Bu hepimizin beklediği şampiyonlardan biriydi aslında. Senna 10. yıl dan sonra vadiye inmeye hazır! 29 Ekim‘de beta da olacak ve 10 Kasım‘da resmi sunuculara gelecek. Aynı zamanda 10. yıla özel oyunculara teşekkür etmek adına 17 Ekim‘de başlayan ve 10 sürecek günlük hediyeler eklendi. 

 

Aynı zamanda sadece bunlarla da kalmayan Riot Games, ismi belli olmayan 3 yeni oyun daha duyurdu. Project A, Project F ve Project L. Project A, PC için geliştirilen taktiksel bir FPS oyunu olacak. Detayları 2020‘de açıklanacak. Project F oyuncuların Runeterra evreninde arkadaşlarınızla co-op olarak gezebileceğiniz bir oyun olacak. Project L ise League of Legends evreninde geçecek bir dövüş oyunu olacak. 

Ard arda bombalar yağan League10 kutlamalarında duyurulanlar, oyun dünyasına büyük bir patlama etkisi yarattı. Project F ve L oyunları için beklememiz gerekse de bu gelen olan bombalar, oyun dünyasını uzun bir süre tatmin edecektir.