Eski boks şampiyonu Mike Tyson, espor alanına büyük bir yatırımla giriş yapıyor. ESPN kaynaklı bir habere göre Mike Tyson, Fade 2 Karma adlı espor organizasyonuna yatırımcı olarak destek verecek. Mike Tyson‘ın Fade 2 Karma‘ya yaptığı yatırımın miktarını henüz bilmiyoruz fakat konuşulanlara bakılırsa Tyson, espor alanına yüklü bir yatırımla giriş yapmış olacak. 

Mike Tyson‘ın yaptığı yatırımla birlikte Fade 2 Karma, Los Angeles yakınlarında bir şehir olan El Segundo’da bir espor tesisi kuracak. Fade 2 Karma‘nın kuracağı tesislerde, canlı yayın odaları, performans sahneleri, içerik üretim alanı ve bir parti terası yer alacak. Mike Tyson‘ın sponsoru olduğu bu alanın ismi ise “The Ranch House” olacak.

Mike Tyson ESPN‘e yaptığı açıklamada şu cümleleri sarfetti: “Benim için güzel bir deneyim. Milenyumlu çocuklarla hiç iletişim kurmuyordum, Onlarla tanışmak benim adıma keyifli oldu. Biraz Hearthstone oynadık, gerçekten rezalet oynuyorum. Yine de bir yerden başlamak lazım. Eskiden oyunlar oynardım fakat görünen o ki yeniden başlamam lazım.”