Electronic Arts‘ın oyun portalı Origin‘de yeni bir dönem başlıyor. Electronic Arts’ın abonelik servisi Origin Access’in “daha lüks” sürümü olarak düşünebileceğiniz Origin Access Premier, bugün itibariyle hayata geçmiş bulunuyor. Peki Origin Access Premier oyunculara ne sunacak?

Origin Access, okurlarımızın da bildiği üzere aylık ya da yıllık abonelik sistemi ile çalışan ve oyunculara belirli oyunları aylık olarak oynama fırsatı sunan bir hizmetti. Origin Access Premier ise Electronic Arts’ın en yeni yapımlarını dahi oyunculara anlık olarak sunuyor olacak. Ve hatta Origin Access Premier kullanıcıları, bu oyunlara erken erişim dönemlerinde de ulaşabiliyor olacak. Origin Access Premier ile erişilebilecek oyunların arasında, BioWare‘in yeni yapımı Anthem, Battlefield V, FIFA 19 gibi büyük yapımlar yer alıyor.

Origin Access Premier ile erişebileceğiniz altı oyun.

Origin Access Premier, takdir edersiniz ki Origin Access‘e kıyasla biraz daha yüksek fiyat aralığında bulunuyor. Aylık $5, yıllık ise $30 şeklinde fiyatlandırılan Origin Access‘in aksine, Origin Access Premier’in aylık fiyatı $15, yıllık fiyatı ise $100 olacak.

Ayrıca Origin Access Premier aboneleri, Electronic Arts yapımlarının standart paketlerine değil, özel paketlerine ulaşabiliyor olacak. Örnek vermek gerekirse; Origin Access Premier üyeleri, FIFA 19 Standart Edition yerine Ultimate Edition‘a, Battlefield V’in standart versiyonu yerine ise Battlefield V Deluxe’e erişebiliyor olacaklar.