World of Warcraft‘ın Battle Chest sistemi artık sona eriyor. World of Warcraft oynamak isteyen oyuncular artık aylık 14.99$ abonelik ücreti ile oyunun kendisine ve tüm eklenti paketlerine erişebiliyor olacak.  Artık World of Warcraft‘a oyuncular,  oynamak için oyunun kendisini ve önceki eklenti paketlerini içeren The Battle Chest’i satın almak zorunda olmayacak. 

Blizzard‘ın online mağazasından kaldırılan The Battle Chest‘in geri gelmesi beklenmiyor. Artık World of Warcraft oynamak isteyen oyuncular, şu anda faal olan eklenti paketi Legion ile birlikte, oyunu aylık 14.99$ abonelik ücreti ile oynayabiliyor olacak. Bu yeni uygulama, 24 Ağustos 2018 tarihinde yayınlanacak olan Battle for Azeroth‘un pre-patch’i ile birlikte hayata geçti.

Abonelik sisteminin hayata geçmesinin ardından Battle for Azeroth eklenti paketini de aylık ücretle oynamayı bekleyen oyuncular, ne yazık ki hayal kırıklığına uğrayacak. Battle for Azeroth eklenti paketi, bu yeni uygulamaya rağmen 49.99$ fiyatıyla piyasaya sürülecek.

World of Warcraft

World of Warcraft’ın yeni eklenti paketi Battle for Azeroth