Dünya şampiyonası ve All Star etkinliğinin sona ermesiyle birlikte takımlar gelecek sezon için kadro çalışmalarına başladı. Kuzey Amerika LCS’te yaşanan sistem değişikliği sonrasında bir çok oyuncu bu sisteme dahil olmak için transfer görüşmeleri gerçekleştirdi. Bu durumdan en çok etkilenen de Avrupa takımları oldu.

Bu bağlamda bazı oyuncularını kaybeden G2 Esports, geçtiğimiz sezondan yalnızca Hırvat orta koridor oyuncusu Luka “PerkZ” Perković’i kadrosunda tuttu. Üst koridor için Splyce takımında forma giyen ve Avrupa’nın en iyi üst koridor oyuncusu olarak görülen Martin “Wunder” Hansen ile anlaşıldı. Alt koridor ikilisi Zven ve Mithy’i TSM’e kaptıran G2 Esports, Roccat takımında iyi bir oyun ortaya koyan  Petter “Hjärnan” Freyschuss ve Kim “Wadid” Bae-in ikilisi takıma dahil etti.

Son olarak Kore’ye transfer olan Trick’in yerine de ormanda H2k forması giyen Marcin “Jankos” Jankowski transfer edildi. Bakalım G2 Esports bu transferle birlikte şampiyonluk unvanını korumayı başarabilecek mi?