Multiplayer işbirliği ile düzenlenen Samsung Türkiye FIFA Ligi’nde beşinci hafta geride kaldı. Samsung Curve Monitörleri’nde, Merthan Yalçın ve Enis Kirazoğlu’nun sunumları ile oynanan karşılaşmalarda, beşinci haftanın heyecanı Multiplayer Twitch.TV ekranlarında yaşandı.

Bu haftayla beraber oyunculara transfer hakkı tanındı. Kadro kurma kuralları geçerli olarak üç transfer yapabilme imkanına sahip oyunculardan Batuhan Sergen Yalçın ve Ferhat Akay transfer dönemini boş geçti. Oyuncuların yaptığı transferleri aşağıda görebilirsiniz.

Haftanın ilk maçında Bursaspor’la İsmail Can Yerinde ile Beşiktaş’la Ferhat Akay karşı karşıya geldi. İsmail Can Yerinde karşılaşmaya hızlı başlayarak 2-0’ı bulsa da Ferhat Akay geri dönüş yaparak 3-2 ile maçı kazanan taraf oldu. Günün ikinci karşılaşmasında Antalyaspor ile Sarper Aygören ve Trabzonspor ile Ferhat Taze karşı karşıya geldi. İki takım arasındaki mücadeleyi Sarper Aygören 4-0 kazandı.

Günün üçüncü karşılaşmasında Konyaspor ile oynayan Doğuşcan Öztürk ve Fenerbahçe ile oynayan Emirhan Erdem mücadele etti. Skor bakımından kısır geçen karşılaşma 0-0’lık beraberlikle sonuçlandı ve taraflar birer puanı paylaştı. Sonraki mücadelede ikinci sıradaki Gençlerbirliği oyuncusu Emre Kayır ile son sıralardan kurtulma mücadelesi veren Galatasaray’la Cem Esentürk karşı karşıya geldi. Emre Kayır’ın bitiricilik konusundaki ustalığı ile birlikte karşılaşma 3-0 Gençlerbirliği üstünlüğü ile sonuçlandı.

Günün son karşılaşmasında ise lider Başakşehir ile oynayan Batuhan Sergen Yalçın, Osmanlıspor’la mücadele eden Toygun Şenel ile mücadele etti. Toygun, karşılaşmada ilk golü bulup öne geçen taraf olsa da Batuhan Sergen Yalçın ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 4-1 galip ayrılarak yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

Beşinci haftanın toplu sonuçları, gelecek haftanın programı ve oluşan puan durumu sizlerle;

Samsung FIFA Ligi Beşinci Hafta Sonuçları

Samsung FIFA Ligi Beşinci Hafta Sonuçları

Samsung Türkiye FIFA Ligi Altıncı Hafta Programı

Samsung Türkiye FIFA Ligi Altıncı Hafta Programı

Samsung FIFA Ligi Puan Durumu

Samsung FIFA Ligi Puan Durumu

Samsung FIFA Ligi Transfer Dönemi

Samsung FIFA Ligi Transfer Dönemi