Türkiye Yükselme Ligi’nin şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonluk Ligi’ne yükselen takım Team Ororo, Team Aurora’nın alt kulübü olduğu için önümüzdeki sezon Türkiye Şampiyonluk Ligi’nde, bu marka altına oynayamayacak.

Bu yüzden başka bir organizasyona satılması gereken oluşumun sahip olduğu yer hakkının yeni sahibinin Team Galakticos olması bekleniyor. Bildiğiniz gibi League of Legends’ın Public Beta sunucusu bulunmakta. Asıl sunucuya gelecek olan içerikler, ilk olarak bu PB sunucusunda denenip, onaylanması gerekiyor.

Oyuna, her sene resmi liglerde yer alan takımların simgeleri gelmekte. Public Beta’ya eklenen yeni simgelerden gözümüze çarpanlar oldu. Türkiye Şampiyonluk Ligi takımları arasında 1907 Fenerbahçe, Galatasaray Esports ve Team Galakticos takımlarının simgeleri yer almakta.

Bu sezon ligin yeni temsilcileri olan SuperMassive TNG, 1907 Fenerbahçe Espor Kulübü olarak, Victorious ACE ekibi de Galatasaray Esports olarak lige dahil olacakları açıklanmıştı. Ancak henüz Team Ororo’nun slotunun yeni sahibi resmi olarak açıklanmadı.

Ligde yer alan diğer takımlar olan HWA Gaming, Dark Passage, SuperMassive, Crew e-Sports ve Team Aurora’nın da isim değiştirmesi beklenmiyor. Bu bağlamda zaten isim değiştirmesi muhtemel olan geriye tek bir takım kalıyor.

Team Ororo’nun slotunun yeni sahibinin Team Galakticos olma olasılığının en yüksek olasılık olması. Henüz resmi bir açıklama iki taraftan da yapılmadı. Team Galakticos, resmi sosyal medya hesabından bir video paylaştı ama herhangi bir bilgi içermiyor. Bakalım gelecek günlerde resmi açıklamalar bize neler gösterecek? Yorumlarınızı merakla bekliyoruz.

PBE sunucusuna eklenen Türkiye Şampiyonluk Ligine katılan yeni takımların simgeleri

PBE sunucusuna eklenen Türkiye Şampiyonluk Ligine katılan yeni takımların simgeleri