2016 League of Legends sezonunun son etkinliği olan All-Star için oylamalar başladı. IWCA’da mücadele edecek olan Türkiye Şampiyonluk Ligi için şuandan itibaren oylamalara katılabilirsiniz. 31 Ekim tarihine kadar sürecek oylamalar sonucunda koridorunda en çok oy toplayan isimler Türkiye All-Star kadrosuna dahil olacak.

Ancak bir takımdan en fazla iki oyuncu seçilebilir olacak. Bu yüzden oylama oranına göre yüksek olanlar seçilirken, diğer rollerde ikinci sıradaki isimler seçilebilir. Tüm bunların yanı sıra tüm roller için en fazla oy alan ikinci kişi de yedek olarak takıma dahil olacak.

Seçilen oyuncularımız diğer IWC bölgeleri ile birlikte IWCA etkinliğinde mücadele edecekler. Toplanan puanlar sonucunda en yüksek puana sahip olan bölge IWC’yı ASE’de temsil etme hakkına sahip olacak. IWCA 1-4 Aralık tarihleri arasında İspanya, Barcelona’da düzenlenecek. ASE ise 8-11 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Riot Games bu arada IWCA için bir duyuru paylaştı. Bu sene IWCA ve ASE oyuncuların yolcuklardan ötürü yorgun düşmemesi adına aynı şehirde düzenlenecek. Bu sebeple bir IWC bölgesi olmayan Barcelona’da gerçekleştirlecek olan IWCA etkinliğine seyirci alınmayacak. Gerçekleştirilecek etkinlik kendi bölgesel lisanıyla düzenlenmeyeceği için Riot Games, beklenen ilginin gösterilmeyeceğini düşünerek böyle bir karar aldığını belirtti.

Ayrıca bu sezon yalnızca bir kez oy atabileceksiniz. O yüzden takımınızı belirlerken dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Oylama katılmak için burayı tıklayın.

All-Star Oylaması başladı.

All-Star Oylaması başladı.