Ülkemizin başarılı FIFA oyuncularından olan Space Soldiers takımından Emre “Riv9” Kayır ile HWA Gaming’te forma giyen Uğur “Wolborq” Bayram ve bireysel olarak katılan Arap asıllı Türk oyuncu Farouk “RockyFIFA” Khaznawi, ESWC 2016 Europe Qualifiers’ta mücadele etti.

Paris Game Week etkinliğinde gerçekleştirilecek olan Finaller’de yer almak için mücadele eden temsilcilerimizden Riv9 ilk turda, RockyFIFA ve Wolborq üçüncü turda Kazananlar Grubu’ndan elendi. İlk aşamada sonucunda Polonyalı oyuncu olan mmilosz93 şampiyonluğa ulaştı ve Finaller’e katılma hakkı elde etti.

Kaybeden Grubu’nda yoluna devam eden temsilcilerimizden, Riv9 Çeyrek Final’e kadar yükselmeyi başardı ama Britanyalı rakibi ZackMoore11’e kaybederek elendi. Wolborq ise Riv9’a beşinci turda kaybederek Çeyrek Final’e kalamadı. RockyFIFA ise dahil olduğu ikinci turda rakibine kaybederek turnuvaya veda etti. Kaybedenler Grubu Finali’nde ise şampiyon olmayı başaran Britanyalı Poacher elemelerden Finaller’e katılan ikinci isim oldu.

ESWC 2016 - FIFA 17

ESWC 2016 – FIFA 17