League of Legends’ta 2016 Sezonun bitimine bir ay kala Riot Games Dereceli Sıralamalarda yer alan oyunculara verilecek hediyeleri duyurmuştu. Yer aldığı lige göre hediyeler ile karşılaşacak olan oyuncuların, bu sene ödül listesine eklenen fiziksel hediye notu, tüm merakını üzerine toplamıştı.

Oyuncular bu ödülün ne olacağı konusunda bir çok teori yürütse de Riot Games çok geçmeden bu ödülleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre tekli sıralamada Şampiyonluk Aşaması’nda yer alan ilk iki yüz oyuncuya, bulundukları lig için özel olarak üretilen Şampiyonluk Ceketi hediye edilecek.

Bunun yanı sıra yine aynı sıralamada yer alıp ilk ona girmeyi başaran oyunculara da ekstra olarak Madalya verilecek. Takım sıralamalarında ise hem 3’lü hem de 5’li takımlarda zirvede olan takımın tüm üyelerine madalya ve ceket hediye edilirken, ilk beş takımın tüm oyuncularına yalnızca ceket hediye edilecek.

Konuyla ilgili olarak sıkça sorulan soruların, hediye dağıtım  ve hesap uygunlukla ilgili detayların tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Şampiyonluk Çeketi

Şampiyonluk Çeketi