Natus Vincere’nin CS 1.6 takımından beridir kadroda yer alan Ukraynalı oyuncu Daniil “Zeus” Teslenko, artık Gambit Gaming’in başarısı için ter dökecek. Natus Vincere ile birlikte hem 1.6 hem de GO arenasında sayısız maça çıkan oyuncu, takımın oyun içi liderlik görevinde yer alıyordu.

Ancak yılın erken dönemlerinde bu rolünü Denis “seized” Kostin’e kaptıran oyuncu, ilerleyen zamanla birlikte formasını da yıldız transfer olan Oleksandr “s1mple” Kostyliev’e kaptırdı. Bu durum sonrasında kadronun dışında kalan Zeus, yeni evini buldu.

Gambit Gaming’e transfer olan oyuncu ile ilgili olarak Gambit Gaming’in CEO’su Konstantin “groove” Pikiner yaptığı açıklamada Basitçe söylemek gerekirse, Zeus’un liderlik konusundaki becerilerini ve uzun yıllar süren başarılı kariyerini gözardı edemezdik. O gerçekten rekabetçi arenayı seviyor ve tamamen elinden gelenin en iyisini yapıp yeni başarılara ulaşacağına kendini adamış durumda. Onun kalibresinde bir oyuncuyu Gambit’e kattığımız için oldukça sevinçliyim.” dedi.

Bakalım Zeus, yeni adresinde, yeni takımıyla birlikte nasıl bir performans ortaya koyacak?

Daniil “Zeus” Teslenko

Daniil “Zeus” Teslenko