Hangar 13 tarafından geliştirilen, 2K Games’in yayıncılığını üstleneceği Mafia III ‘ün ilk inceleme puanları belli olmaya başladı. 7 Ekim itibariyle PC, PS4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştiren oyunun PC versiyonunda 30 FPS kilidi olması pek çok oyuncunun tepkisine yol açmış durumdaydı ve sanırız bu durum incelemelere de yansımış.

Bizleri 1968’lerin New Bordeaux atmosferine götüren Mafia III’de bir Vietnam gazisi olan Lincoln Clay’i yönetiyoruz. İtalyan mafyasıyla olan hesaplaşmada hayatta kalmaya çalışacağımız Mafia III’ün ilk inceleme puanları şöyle:

IGN – 7.5

Leadergamer – 8

Digital Spy – 2.5/5

The Guardian – 2/5

PlayStation Lifestyle – 7.5

Cheat Code Central – 3.5/5

Trusted Reviews – 2.5/5

Gameblog [French] – 5

Gadgets 360 – 8

Xbox Achievements – 77%

Hardcore Gamer – 4/5

İncelemelerden gördüğünüz üzere ortalama bir puana sahip Mafia 3 sanırız otoritelerce serinin en iyisi seçilmeyecek. Kısa süre içinde bir güncelleme ile PC’deki 30 FPS kilidinin kaldırılacağı oyunun hikayesi ve işlenişi beğenilirken görsel yönden biraz zayıf olduğu belirtiliyor. Bazı oyun içi bug’lardan da şikayetçi olan oyuncular bakalım önümüzdeki günlerde Mafia serisinin yeni üyesi hakkında neler düşünecek? Oyunun şu anda 67 Metacritic ortalamasına sahip olduğunu da belirtelim.

mafia