Kuzey Amerika’nın başarılı ve aynı zamanda serbest pozisyonda olan üç Hearthstone oyuncusunun yeni evleri belli oldu. Keaton “Chakki” Gill, Frank “Fr0zen” Zhang ve Muzahidul “Muzzy” Islam, Kanada merkezli oluşum Luminosity Gaming’in bünyesine dahil olduğu açıklandı.

Bu üçlünün gelişi ile birlikte Luminosity Gaming’in Hearthstone oyuncu sayısı da dörde yükseldi. Takımda transferlerden önce Christopher “PHONETAP” Huynh yer alıyordu. Keaton “Chakki” Gill, Kuzey Amerika’nın en bilinen oyuncularından biri. Daha önce Team Dignitas forması altında yarışıyordu. Hatta Team Dignitas’la birlikte ilk majoru olan Dreamhack Austin’de şampiyonluk elde etmişti ve bunun yanı sıra DreamHack Summer 2015’da ilk dörde girmeyi başarmıştı.

Frank “Fr0zen” Zhang, kapanmadan önce Team Hearthlytics’de yer alıyordu ve DreamHack Summer 2016’da finale kadar uzanmıştı. Ancak Final karşılaşmasında Dima “Rdu” Radu’ya kaybetmişti. Muzahidul “Muzzy” Islam da dereceli sıralamalardan keşfedilen bir yetenek. Aynı zamanda HCT Americas sıralamasında üst sırada yer alıyor. Hearthstone Pro League’i de ilk sekiz de tamamlamıştı.

hearthstone-

Hearthstone