The International heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Önceki gün başlayan grup aşaması karşılaşmalarında dün ikinci gün mücadeleleri oynandı. Bu mücadelelerde sonra gruplardaki takımları kaderleri yavaş yavaş belli olmaya başladı.

A grubunda yapılan karşılaşmala birlikte Escape Gaming ilk iki gün içerisinde yalnızca bir puan alarak son sıraya yerleşti. Evil Geniuses, ikinci gün sonunda grubundaki liderliğini sürdürürken, OG’nin de zirve takibi devam etmekte. Wings Gaming ise üçüncü sırada yer alıyor. Grubun devamında ise Alliance, TNC, Natus Vincere  ve LGD Gaming arasında PlayOfflara kalabilmek için kıyasına bir puan yarışı bulunmakta.

B grubuna baktığımızda EHOME efsanesinin yeniden canlandığını görüyoruz. Dota 2’nin ilk yıllarında oldukça güçlü olan EHOME, daha sonra güç kaybetmiş ve eskisi kadar etkili oyunlar ortaya koyamamıştı. Bu sezon TI6’ya Wildcard elemeriyle dahil olan EHOME, elemeleri Escape Gaming ile birlikte geçmeyi başarmış ve B grubuna düşmüştü. Ancak EHOME, Escape Gaming gibi bir performans ortaya koymadı. İlk iki gün sonunda iyi sonuçlar elde eden EHOME, şuana kadar turnuvada PlayOfflara kalmayı garantileyen tek takım.

B grubunun bir diğer sürprizi de Amerikan temsilci Digital Chaos’tan ilk günü lider kapatan ekip, ikinci gün sonunda ikinci sırada yer alıyor. Grubun hayal kırıklıkları ise Fnatic ve Team Secret. Fnatic son sırada yer alırken, Team Secret bir üstünde yer alıyor. Tabi henüz her şey kesinleşmiş değil. Son gün maçlarında iki takım da PlayOffa çıkabilir.

The International 6 Grup Aşaması ikinci gn karşılaşmaları toplu sonuçları ve oluşan puan durumu sizlerle;

The International 6 Grup Aşaması İkinci Gün Karşılaşma Sonuçları

The International 6 Grup Aşaması İkinci Gün Karşılaşma Sonuçları

Grup A Puan Durumu

Grup A Puan Durumu

Grup B Puan Durumu

Grup B Puan Durumu