Türkiye Şampiyonluk Ligi’nin normal sezonunun tamamlanmasıyla birlikte TBF için PlayOfflara kalan altı takım da belirlenmiş oldu. SuperMassive ve BKM Express.Dark Passage’ın doğrudan Yarı Final aşamasına dahil olduğu PlayOfflara HWA, TT, Team Aurora ve OyunFor.Crew takımları Çeyrek Final aşamasından katıldı.

İlk Çeyrek Final eşleşmesi dün HWA Gaming ile Crew E-Sports Club arasında gerçekleştirildi. Çekişmenin ve heyecanın bir an olsun azalmadığı karşılaşmada zafere ulaşan taraf 3-2’lik skorla HWA Gaming oldu.

Oldukça çekişmeli geçen seride OyunFor.Crew hep öne geçen taraf olurken, HWA ekibi de beraberliği yakalayan taraf oldu. Bu şekilde skor 2-2’ye geldikten sonra HWA son maçı alarak 3-2’lik skorla birlikte Yarı Final’e yükseldi.

HWA, ligde elde ettiği sıralama gereği Yarı Final’de BKM Express.Dark Passage takımının rakibi oldu. Diğer Çeyrek Final eşleşmesi de bugün Team Aurora ile Team Turquality arasında gerçekleştirilecek. Beş maçlık seri üzerinden karşılaşacak olan takımlar, Yarı Final’e çıkma mücadelesi verecek. Kazanan takım Yarı Final karşılaşmalarında yarın SuperMassive’in rakibi olacak.

2016 TBF PlayOffları

2016 TBF PlayOffları