Kuzey Amerika’da sekizinci hafta geride kaldı. Bu hafta alınan sonularla birlikte sekiz takımın akıbeti belli oldu. Gelecek hafta oynanacak olan son karşılaşmalardan sonra Team EnVyUs ile Apex Gaming’in de kaderleri belli olacak. Bu iki takım alacakları puana göre biri PlayOfflara katılma şansı elde ederken, diğer takım da yedinci sırayı alarak gelecek sezon LCS’te oynamaya devam edecek.

Bu haftanın en dikkat çekici olayı son sıraya yer alan Phoenix1, on yedi maçtır yenilgi yüzü görmeyen TSM’i yenmeyi başardı ve bu galibiyetle son sıradan da kurtulmuş oldu. Sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan CLG, son haftalara doğru yüksek performans sergilemeye başlamıştı. CLG, bu hafta elde ettiği iki galibiyet ile birlikte PlayOfflarda yer almayı garantiledi.

CLG’nin yanı sıra Cloud9 ve Team Liquid’de PlayOfflar’da yer almayı garantilerken, Immortals ve TSM’in PlayOff’lara Yarı Final’den katılacağı da kesinleşti. Bu haftayla birlikte, Yükselme Serileri’ne düşen takımlar da belli oldu. Bunlar NRG, Phoenix1 ve Echo Fox. Bu takımlar son hafta elde edecekleri puanlarla daha avantajlı bir sıra elde etmeye çalışacak. Ancak Echo Fox’un son sırada yer alması kesinleşti.

İşte Kuzey Amerika LCS’te sekizinci hafta sonuçları ve oluşan puan durumu şu şekilde;

2016 Kuzey Amerika LCS Sekizinci Hafta Puan Durumu

2016 Kuzey Amerika LCS Sekizinci Hafta Puan Durumu

2016 Kuzey Amerika LCS Sekizinci Hafta Sonuçları

2016 Kuzey Amerika LCS Sekizinci Hafta Sonuçları