Riot Games, yaklaşan MSI 2016 etkinliği için özel içerikler ve eSpor kostümlerini satışa çıkardı. Ayrıca güzel bir etkinlikte oyuncuları bekliyor. eSpor paketlerinde Dünya Şampiyonası’nı kazanan takımların yaptığı tercihler doğrultusunda beş şampiyonun o takımın formalarının kostümleri yer alıyor. Bu paketlerin fiyatları şu şekilde(Fiyatlar şampiyona sahip olmamanız durumda değişiklik gösterebilir.);
2011 Fnatic Takımı Paketi – %30 indirimle 1875 RP: (FNC Corki, FNC Gragas, FNC Janna, FNC Jarvan IV, FNC Karthus)

2012 TPA Takımı Paketi – %30 indirimle 1875 RP: (TPA Mundo, TPA Ezreal, TPA Nunu, TPA Orianna, TPA Shen)

2013 SKT T1 Takımı Paketi – %30 indirimle 2195 RP: (SKT T1 Jax, SKT T1 Lee Sin, SKT T1 Vayne, SKT T1 Zed, SKT T1 Zyra, SKT T1 Totemi)

2014 SSW Takımı Paketi – %30 indirimle 2100 RP: (SSW Rengar, SSW Singed, SSW Twitch, SSW Thresh, SSW Talon)

eSpor kostüm paketlerinin yanı sıra MSI 2016’ya özel Sihirdar Simgeleri de oyuna eklendi. Oyuncular bulundukları sunucuların simgelerini 1 IP’den satın alabilirken, diğer bölgelerin simgelerine 250RP ödeyerek sahip olabilir. MSI’a katılamayan bölgeler ise MSI simgesine 1 IP vererek sahip olabilecek.

MSI 2016 Sihirdar Simgeleri

MSI 2016 Sihirdar Simgeleri

Riot’un oyunculara sunduğu gelişmeler bununla sınırlı değil. Riot ayrıca küçük bir tatlı rekabet oluşması için mini bir yarışma da düzenledi. Vadinin Hakimi Kim Olacak? yarışmasında oyuncular kendi bölgelerinin Sihirdar Simgeleri ile girdikleri oyunlardan puanlar toplayacak. Bu puanlara bölgelerin MSI 2016’da elde ettiği sıralamalardan elde edilecek puanlar da eklenecek.

En çok puan toplamayı başaran bölgeye hafta sonuna özel Grup IP takviyesi ve o bölgenin özel parlak simgesi sihirdarlara hediye edilecek. Bunun yanı sıra karşılaşmalarda gerçekleşen beşte beş ve baron çalma durumunda kendinize veya arkadaşınıza göndereceğiniz gizemli sandıktan efsanevi ve destansı kostümlerin çıkma şansı katlanarak iki katı artaracak.

Bol eğlenceli ve aktivite dolu iki hafta bizleri bekliyor.

MSI 2016

MSI 2016