2015 Avrupa LCS Yaz Sezonunu yenilgi almadan tamamlayıp müthiş bir performans ile 2015 Worlds’e katılan Fnatic, turnuvadan istediği başarı ile ayrılmayı maalesef başaramamıştı. Bunun sonrasında ise sözleşmeleri biten oyuncular takım ayrılma kararı aldı.

Üst koridor oyuncusu Huni ve orman rolünde oynayan Reignover ikilisi NA LCS takımlarından Immortals’a transfer oldu. Fnatic takımının emektarlarından olan eski kaptan YellowStar ise büyük bir transfer gerçekleştirdi ve NA LCS’in başarılı takımı TSM’e geçiş yaptı.

Fnatic yaptığı açıklama ile birlikte boşalan bu üç koridoru doldurduğu duyurdu. Üst koridor için Samsung Blue tecrübesi bulunan ve son olarak Team Dignitas’ta gördüğümüz Gamsu ile anlaştı. Orman rolüne yine Kore’den Samsung Blue ile ün yapan ve son olarak geçtiğimiz sezon Çin takımı Team WE’de yer alan Spirit katıldı. Son olarak destek rolüne ise Fnatic Academy’nin e-Spor dünyasına kazandırdığı MYM, Giants, SK Gaming gibi Avrupa LCS takımlarında mücadele eden Alman oyuncu NoXiAK dahil oldu.

Fnatic böylece 18-20 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan IEM Cologne turnuvasında bu kadrosuyla mücadele edecek. Fnatic’in son transferler sonrası güncel kadrosu şu şekilde;
“Gamsu” Noh Yeong-jin – Top
“Spirit” Lee Da-yoon – Orman
“Febiven” Fabian Diepstraten – Orta Koridor
“Rekkles” Martin Larsson – Saldırı Gücü Taşıyıcısı
“NoXiAK” Lewis Simon Felix – Destek

Fnatic League of Legends Roster

Fnatic League of Legends Roster