CD Projeckt RED NexusMods ile ortaklaşa bir mod yarışması düzenliyor. En iyi Witcher 3 modunun ödülü ise gerçek bir Witcher kılıcı !

Bir çok oyunda da olduğu gibi The Witcher 3: Wild Hunt‘da da modcular yaratıcılıkta sınır tanımıyor. Bu modlardan neler çıkabileceğini merak eden CD Projeckt RED NexusMods ile beraber bir mod yarışması düzenliyor ve yarışmayı kazanan mod yapımcısı gerçek bir Witcher kılıcına sahip olacak. Malum önümüz kış haliyle bu olay yarışmaya da konsept olmuş. Noel konseptinde herhangi bir karaktere en iyi kıyafet modunu yapan yapımcı bu koleksiyonluk kılıcın sahibi oluyor.

Bu epik kılıca sahip olmak ister misin ? Yapman gereken tek şey modunu yapıp göndermek.

Bu epik kılıca sahip olmak ister misin ? Yapman gereken tek şey modunu yapıp göndermek.

Yarışmanın tek kuralı var, nerede yaşadığınızın hiç bir önemi yok 18 yaşını doldurmuş olmanız yeterli. Kayıtlar 5 Ocak 2016’da bitiyor. Modunuza düzgün bir isim vererek CD Projeckt RED’e göndermeniz yeterli. Mod hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız. Siz bu yarışma hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

Ömer "Kh4jiit" Çankaya

Ömer "Kh4jiit" Çankaya

Bilgisayarla ve oyunlarla tanışması 2005'li yıllara dayanan oyunculukta ilk okulu komşu çocuğu olarak bitirmiş. Bildiklerinin üzerine hep bir adım daha fazlasını koyarak bugünlere gelmiş. Oyun oynamayı yaşam tarzına dönüştürmüş. Saygı ve sevgiyi kendine ilke edinmiş genç ama azimli bir oyuncu. Multiplayer'da editörlük yapıyor. Kendi Youtube kanalı var, farklı türlerde kısaca kendine dair videolar çekiyor, yayınlar yapıyor. Tüm bunların dışında havacılığa'da sevdalı...