Lara Croft için oyun dünyasının en sevilen kadın karakteri desek yanlış olmaz sanırım. Lara Croft’tun yeniden doğuşunun yeni üyesi olacak Rise of Tomb Raider’da bu karakterin hayatta kalmak için nasıl mücadeleler vereceğini göreceğiz. Crystal Dynamics’in geliştirdiği ve Square Enix’in yayınlayacağı Rise of Tomb Raider için Lara’nın nasıl hayatta kalacağıyla ilgili geçtiğimiz günlerde bir de video serisi başlatılmıştı. “Kadın ve Vahşi Doğa” isimli bu video serisinin 2.cisi yayınlandı.

Bir kadının vahşi doğada hayatta kalmak için neler yapabileceğini anlatan bu yeni videoda Lara’nın düşmanlarını alt ederken hangi yöntemleri kullanabildiğini görüyoruz. Ayrıca Guerilla Combat isimli yeni videoda Lara’nın yeteneklerini nasıl geliştirebildiğine de değiniliyor. Tomb Raider efsanesinin en son üyesi olacak Rise of the Tomb Raider ne yazık ki şimdilik sadece Xbox 360 ve Xbox One için 10 Kasım 2015 tarihinde oyuncularla buluşacak. PC versiyonunun 2016’nın ilk çeyreğinde, PS4 versiyonunun ise 2016’nın son çeyreğinde çıkacağını hatırlatalım, iyi oyunlar.

Rise of the Tomb Raider’ın “Kadın ve Vahşi Doğa” video serisinin 2.cisi olan Guerilla Combat’ı aşağıda izleyebileceksiniz, iyi seyirler.