Capcom’un klasik hayatta kalma-korku serisi Resident Evil’ın 4. ana oyununun sonunda Wii U platformuna geleceği tarih açıklandı. Nintendo Avrupa’nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Wii U sahipleri serinin en fazla ses getiren yapımlarından biri için fazla beklemeyecek.

Korku oyunları kulvarında standartları belirleyen yapımların başında gelen Resident Evil serisinin 7. ana oyunu için hala bir haber duyamadığımız şu günlerde Wii U sahibi oyuncular için güzel haber olsa gerek. Yapılan açıklamalara göre Resident Evil 4’in Wii U sürümü 29 Ekim’den itibaren 5 Kasım’a kadar % 25 indirimli olarak oyuncuların beğenisine sunulacak. İndirimin bittiği tarih olan 5 Kasım’dan sonra ise oyunun fiyatı €19.99/£17.99 olacak. İlk olarak Ocak 2005’te Nintendo GameCube platformu için karşımıza çıkan Resident Evil 4 bugüne dek PC, Wii, PS2, PS3, iPhone, iPad,  Xbox 360 gibi pek çok oyun platformunda boy göstermişti. Resident Evil 7’den güzel haberler vermek dileğiyle, iyi oyunlar.

Nintendo Avrupa’nın resmi Twitter hesabından Resident Evil 4’ün Wii U’ya geleceği ile ilgili yapılan açıklamayı aşağıda göreceksiniz.