Geliştirici ekip Freestyle Games’in çalışanları Guitar Hero Live’ın en zor şarkılarını seçti.

Guitar Hero Live’ı isterseniz kolay modlarda rahat rahat oynayabileceksiniz ama zorluğu artırıp sololarda parmak kastırmayı seven oyuncular için acımasız modlar da mevcut. PlayStation Blog onlar için geliştirici ekibin üç üyesine oyundaki en zor şarkıları sordu.

  • Midi tasarımcısı Aaron Grimes’ın seçimi Megadeth’in Hangar 18 şarkısı oldu. Özellikle soloların çok zor olduğundan dem vurdu.
  • Oyun tasarımcısı Nathan’ın seçimi Alter Bridge’den Cry of Achilles oldu. Nathan’a göre akustik giriş kısmı, şarkı boyunca devam eden tempo değişimleri ve uzun kapanış kısmı bu şarkıyı zor yapıyor.
  • Son olarak ses tasarımcısı Mike McLafferty’nin seçimi bir Lamb of God klasiği olan Ghost Walking oldu. Oldukça zor olan riff’i başarıyla tamamlamanın oldukça tatmin edici olduğunu ekledi.

Geliştiriciler Guitar Hero Live’daki zor şarkıları seçtiler. Peki sizce Guitar Hero serisinin en zor şarkıları hangileri? Yorumlarınızı bekliyoruz. Guitar Hero Live, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve WiiU için 20 Ekim’de ABD’de, 23 Ekim’de Avrupa’da piyasaya çıkacak.

Guitar Hero Live 2015