Türkiye’nin ilk profesyonel e-spor ligi olan 2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi’nin ana sponsorlarından biri olan gnctrkcll, amatör oyuncular için yeni bir ligin oluşumuna imza atıyor. Profesyonel takımların yer almayacağı lig iki aşamadan oluşuyor.

İlk aşamada üç haftada bir gerçekleştirilecek olan tek maçlı eleme sistemiyle yapılacak olan dört turnuvadan oluşuyor. Bu turnuvalardan şampiyonluk ile ayrılan takımların her oyuncusu 5000 RP ödül kazanıyor. Bunun dışında her şampiyon Yarı Final biletini de cebine koyuyor.

İki aşamada, ilk aşamada yapılan dört turnuvanın şampiyonları Riot Türkiye ofisinde gerçekleştirilecek olan Yarı Final mücadeleri için birbirleriyle eşleşiyor. BO3 üzerinden oynanan karşılaşmaların kazananları Final mücadelesinde oynamaya hak kazanıyor.

BO5 üzerinden yapılacak olan Final karşılaşmasının galibi ise Berlin’de yapılacak olan 2015 World Championship’in Finalini yerinde izlemeye hak kazanacak. GNCTRKCLL liginde yer almak için son kayıt tarihi bugün. Kayıt, turnuva tarihleri ve kurallar hakkında detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

League of Legends GNCTRKCLL Ligi

League of Legends GNCTRKCLL Ligi