Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş E-Spor takımında iki oyuncu değişikliği yaşandığını siz değerli okuyucularımıza bildirmiştik. Bugün başlayacak olan ikinci devre öncesinde Crew ve OyunHizmetleri takımlarından değişlik haberleri geldi.

Geçtiğimiz sezonun tekli dereceli sıralamasında lider konumda bulunan OyunHizmetleri üst koridor oyuncusu Sezer “Aprox” Musluoğlu kendi isteğiyle yedeğe çekildi. Bunun üzerine OyunHizmetleri takımı da yabancı oyuncu alan takımlar arasına katıldı. Ligimizde yer alacak ilk İngiliz oyuncu Seb “numlocked” Barton OyunHizmetleri kadrosuna dahil oldu. Numlocked daha önce Team Refuse ve Choke Gaming takımlarında yer aldı.

Diğer oyuncu değişikliği haberi ise Crew takımından geldi. Üst koridor oyuncusu olan Marcin “Unknown” Kubicki ile yollar ayrılmış ve destek rolü oyuncusu Sergen”Barcode”Öz yedek kadroya çekilmişti. Crew takımı bu iki oyuncunun yerini üst koridoruna Türkiye’nin çeşitli takımlarında oynayan Yiğit ” Marshall ” Kırdök katılırken, destek rolü için İsveçli oyuncu Marcus “Blumigan” Blom yer alacak. Daha önce Team Refuse kadrosunda yer alan bir oyuncunun yolu daha Türkiye’ye gelmiş oldu.

League of Legends eSpor Sahnesi

League of Legends