Geçtiğimiz sene Fnatic ile Worlds’e katılan ancak grup aşamasında veda ettikten sonra takımdan ayrılma kararı alan MartinRekkles” Larsson, Elements’e transfer olmuştu. Bu sezona büyük umutlarla başlayan Martin “Rekkles” Larsson, takımıyla başarasız bir sezon geçirerek mevsim finallerine dahi kalmayı başramadılar.

Bunun üzerine takımdan ayrılma kararı alan MartinRekkles” Larsson, tekrar eski takımı Fnatic’e transfer oldu. Sezon başında Dark Passage’da da bir süre oynayan Pierre “SteelBack” Medjaldi yedek konumuna çekildi. Bora “Yell0wStar” Kim ile sağladığı uyumu Elements’te bulamayan Rekkles’ın Yaz Sezonu’nda eski partneri ile sergileyeceği peformans bakalım nasıl olacak?

Bir diğer transfer haberi de Gambit Gaming’den geldi. Normal sezonun MVP’si seçilen SK Gaming’in saldırı gücü taşıyıcısı Konstantinos “FORG1VEN” Tzortziou, takımda mutsuz olduğunu söylerek ayrılmak istediğini belirtmişti. Bunun üzerine SK Gaming, eski saldırı gücü taşıyıcıları olan Adrian “CandyPanda” Wübbelmann ile tekrar anlaştı ve Konstantinos “FORG1VEN” Tzortziou yedeğe çekildi. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen Gambit, Konstantinos “FORG1VEN” Tzortziou’yu takıma kazandırmayı başardı ve Kristoffer “P1noy” Pedersen yedeğe çektiler.

Bu transferler sonrası bir çok oyuncu eski takımına geri döndü. Bakalım EU LCS Yaz Sezonu’nda takımlar nasıl bir performans sergileyecek?

Martin Rekkles Larsson

Martin “Rekkles” Larsson