Bildiğiniz gibi siz değerli okuyucularımza geçtiğimiz Şubat ayında Spider-Man’in Marvel evreninine geri döndüğünün haberini paylaşmıştık. Bu da yeni bir serinin çekileceği anlamına geliyordu. Bu da yine yeni bir seri olan The Amazing Spider-Man’in sonu demekti.

Yeni Spider-Man için bir çok isim geçerken, Marvel yeni seride Spidey’in hikayedeki gibi genç bir karakter olacağını belirtti. Yani yeni seride Örümcek-Adam 15-16 yaşlarında karşımıza çıkacak. Böylece iddia isimler bu yaşlara göre belirlenmeye başlandı. Son olarak adaylar üç isim üzerinde toplanmaya başladı.

Bunlardan ilki, ismi büyük şekilde konuşulan ve eğer bir aksilik de olmazsa yeni Spider-Man olarak duyurulacak kişi Asa Butterfield. Hugo ve Ender’s Game’den tanıtığımız başarılı aktörün çoktan yeni Spider-Man olarak seçildiği konuşuluyor. 18 yaşında olan genç aktör, rahatlıkla 15-16 yaşındaki bir karkateri oynayabilecek yetenekte. Fiziksel yapısı da bu rol için uygun ve filmin iki sene sonra çıkacağını da düşünürsek gerçekten doğru bir seçim olabilir.

Kulislerde dolanan ikinci isim ise Liam James. İzleyenler onu Psych adlı TV dizisinden, The Way, Way Back ve 2012 filmlernden tanıyor. Fiziksel olarak Spider-Man’e çizgi romandaki haline en çok benzeyen bir aktör. Ama bu durum onun için yeterli olabilir mi bilinmez. Liam James de 18 yaşında.

Son isim ise Tom Holland. 18 yaşındaki genç aktör fiziksel olarak pek bir Spider-Man olabilecek gibi durmasa da yeteneği ile önplana çıkan bir oyuncu. Özellikle The Impossible filmindeki gösterdiği performans ayakta alkışlanacak cinsten. In the Heart of the Sea filminde de rol alan Tom Holland, Spider-Man için seçilebilme şansı olan aktörlerden.

Bakalım bu üç başarılı aktörlerden hangisi yeni Spider-Man olarak karşımıza çıkacak. Sizin tercihiniz hangisi olurdu? Yorumlarınızı merakla bekliyoruz.