Oyuncuların büyük bir heyecanla beklediği, Arkham serisinin son halkası Batman: Arkham Knight için ilginç bir iddia gündeme geldi. Oyuncular tarafından Joker’in kendini Arkham Knight’ta gösterileceği sesleri gün geçtikçe yükselmeye başlıyor.

Özellikle Batman: Arkham Knight’ın yayınlanan son resmi tanıtım videosunda Joker için bir anagram benzeri bir yazının yer aldığı belirtildi. Gamespresso adlı site, yayınlanan son tanıtım videosunu didikleyip bu anagramı takipçileri ile paylaştı.

Videonun 25. saniyesinde yer alan ışılı yazıda “Johnny Charisma Live” yazısına dikkatler çekiliyor. Gamespresso’nun yanı sıra bir çok forumda ve redditte bu yazı oldukça kurcalanmış, Batman ve Arkham evreninde Johnny Charisma adlı bir karakyer yok. Bu sebeten yola çıkılarak incelenen yazı için üretilen teori şöyle; yazı hızlı aktığı için ve yazıyı o hızda okuduğumuzda Jocha is alive (Jocha Yaşıyor) telaffuzu ağzımızdan çıkıyor. Jocha’nın da Joker’in bir tellafuzu olarak gören oyuncular böylelikle Joker’in yeni oyunda da kendini gösterebileceği düşüncesine kapılıyor.

Oldukça zorlama bir teoride olsa da, yani hadi ama, hepimiz biliyoruz. Joker bu. Ne zaman, nereden, ne şekilde ortaya çıkacağını kim kestirebilir ki. Zaten bu yüzden kötü bir karakter olsa da çok seveni yok mu?