Yönetmen değişikliği ile, uzun süre Marvel hayranlarının gündeminde kalmış olan Ant-Man’den, yeni bir fragman geldi. Michael Douglas, Evangeline Lilly ve Paul Rudd gibi ünlü isimleri kadrosunda bulunduran filmin yönetmeni ise Peyton Reed.

Marvel, Guardians of Galaxy’nin yakaladığı başarıdan sonra, az bilinen serilerine yönelmeye devam ediyor. Çizgi romanda Avengers takımının kurucusu ve hatta bizzat kendide yer alan Ant-Man, 1 Mayıs’ta gösterime girecek olan Avengers filminde yer almıyor. Hatta ikinci Avengers filminin kötü robotu Ultron’un yaratıcılarından Ant-Man. Bu gibi ince detayların nasıl işleneceği merak konusu. Ama Marvel Cinematic Universe(MCU) ile kendine farklı bir yol yaratan Marvel, zaten çizgi romanlardan ayrı şekilde devam ediyor.

Belirtmeden geçmeyelim, filmde aslında Ant-Man olan Hank Pym yerine, çizgi roman serisinde ikinci Ant-Man olarak anılan Scott Lang var. Hank Pym ise filmde akıl hocası ve kostümü yaratan adam olarak lanse ediliyor. En azından şimdilik öyle. Bakalım Marvel bunun altından nasıl kalkacak. Film Temmuz ayında vizyonda.