Destiny’nin ikinci genişleme paketi House of Wolves, 19 Mayıs’ta çıkıyor.

Bungie resmi bilgi vermemiş olsa da, sızıntılara göre beklediğimiz olaylar gerçekleşiyor gibi. House of Wolves’da, Awoken’ların kraliçesine ihanet eden House of Wolves adlı Fallen kabilesini avlayacağımız söyleniyordu. Ayrıca paketin büyük kısmının daha önceden sadece bir video için gittiğimiz The Reef bölgesinde, yani asteroid kuşağında geçeceği söyleniyordu. Bugün yayımlanan teaser trailer bunu doğrular nitelikte. Fallen’ların ihanetinden bahseden kraliçe, “The Reef’i gardiyanlara açın” diyerek oraya girişimizin sinyallerini veriyor.

Yeni görevler, strike’lar ve bir de raidin yanısıra bolca yeni zırh ve silah getirecek olan genişleme paketi, şahsen beni çok üzen bir durumdur ki, The Witcher 3: Wild Hunt’la aynı gün, 19 Mayıs’ta çıkacak. Gençlik bayramında firmalardan gençlere bomba gibi hediyeler geliyor.

PS3, PS4, Xbox One ve Xbox 360’a çıkacak olan genişleme paketi, expansion pass’e dahil. Dolayısıyla onu aldıysanız ayrıca para ödemeniz gerekmeyecek. Aşağıdan fragmanı izleyebilirsiniz.