2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi Kış Mevsim Finalleri, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladı. Çeyrek Final eşleşmelerinin tamamlandığı hafta sonunda Cumartesi günü Atlas, Number One ile Pazar günü de HWA, Team Turquality ile oynadı.

İlk gün eşleşmesinde Atlas, NR1’a karşı oldukça üstün bir performans sergileyerek karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmayı başardı. Number One’ın üç maçlık seri boyunca Atlas’ın stratejilerine bir türlü cevap verememesi sonucunda Atlas rahat bir eşleşme geçirdi ve ilk yarı finalist olmaya hak kazandı.

İkinci gün eşleşmesinde ise HWA ile TT arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Derbi adını hakkıyla veren karşılaşma başa baş geçti. Beşinci karşılaşmaya uzayan seride HWA son maçı kazanarak 3-2 galip ayrıldı ve bir diğer yarı finalist oldu.

Çeyrek Final karşılaşmaları sonrasında Yarı Final eşleşmeleri de belli oldu. NR1’ı elemeyi başaran Atlas, Beşiktaş ile eşleşirken, TT’yi saf dışı bırakan HWA ise Dark Passage ile eşleşti. Kaybeden takımlar NR1 ile TT kendi aralarında oynayacağı maç sonrasında kaybeden takım, Yükselme Ligi’nden gelecek olan üçüncü takım ile 2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi Yaz Sezonu’na katılma maçı oynayacak.

2015 Şampiyonluk Ligi

2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi