Türkiye 2015 League of Legends Şampiyonluk Ligi geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalar sonrasında altıncı haftayı geride bıraktı. 28 Şubat – 1 Mart tarihlerinde oynanan karşılaşmalar sonucunda Beşiktaş, yenilgisiz liderliğini sürdürüyor.

Son zamanların en kötü performansını sergileyen Team Turquality bu haftayı da iki yenilgi ile kapattı.  İlk gün geçtiğimiz sezon finalinde kaybettikeri DP ile karşılaşan TT, bu karşılaşmadan yenik ayrıldı. TT’nin ikinci gün karşılaşmalarında son sırada yer alan Number One’a da kaybetmesi taraftarlarını oldukça üzdü. Number One ekibi de bu galibiyetle birlikte son sıradan kurtulmuş oldu. Zone ekibi bu haftayı iki yenilgi ile tamamlayınca son sıraya geriledi.

Lig başladığından bu yana her haftayı 1-1 ile kapatan istikrar abidesi Atlas takımının bu performans serisi de bu hafta son buldu. Bu haftaki fikstüründe ilk iki sıradaki takımlarla karşılaşan Atlas iki karşılaşmadan da yenik ayrıldı. İşte Türkiye Şampiyonluk Ligi altıncı hafta karşılaşmaları sonuçları ve oluşan puan durumu;

2015 TŞL Altıncı Hafta Karşılaşmaları Sonuçları

2015 TŞL Altıncı Hafta Karşılaşmaları Sonuçları

2015 TŞL Puan Durumu

2015 TŞL Puan Durumu