Metal Gear serinin yan oyunu olan Metal Gear Rising’in devam oyununun gelip gelmeyeceği konusunda oyuncuların kafası karışmış durumda. İlk olarak Sony tarafından hazırlanan  Tapei Game Show videosunda Metal Gear Rising’in fontuyla yazılmış iki rakamı kendini gösteriyordu. Daha sonra yapımcı firma Platinum Games, MGR’in hayranlarına teşekkür ederek TGS için herhangi bir duyurunun yapılmayacağı videoyu kendilerinin hazırlamadığını belirterek oyuncuları hayal kırıklığına uğratmıştı.

Bugün Platinum Games, yayınladıkları görselde Raiden’ın yer aldığı ve iki rakamını içeren yeni bir görsel yayınladı. Oyuncular ilk olarak devam oyunu olarak nitelendirdiği görsel ile ilgili Platinum Games yeni bir açıklam yaptı ve oyunun çıkışının ikinci senesini kutladıklarını belirterek yine hevesleri kursata bıraktı.

Bu iki olay aslında birer pazarlama stratejisi mi yoksa gerçekten tesadüfler mi içeriyor bilinmez ama, bilinen tek gerçek oyuncuların büyük hevesle Metal Gear Rising 2’yi bekledikleri. Bakalım bu durum gerçekleşecek mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Metal Gear Rising 2

Metal Gear Rising 2. Yılı Kutlama Görseli