2015 Türkiye Şampiyonluk Liginde beşinci hafta geride kaldı. Beşiktaş E-spor kulübü, yenilgisiz liderliğini sürdürmeye devam ediyor. Beşinci hafta öncesinde bazı takımlar oyuncularının aldığı cezalardan dolayı bazı takımlarda ihtiyaçtan dolayı oyuncu değişikliğine gitti. Hafta içerisinde verdiğimiz haberlerde Number One ekibi kadrosuna Revanche’yi katarken, BPI, Baxauer ve Scatz’ı takımına kazandırmıştı. Değişiklikler bununla sınırlı kalmadı. Zone ekibi Coşkun “Tyresse” Eren’in yerine geçtiğimiz sene TT ekibinde harikalar yaratan ve izleyenlerin sevgilisi haline gelen Onur “Zergsting” Ünalan’ı kadrosuna kattı.

Cumartesi ve Pazar günler oynanan karşılaşmalarda oldukça sürpriz sonuçlara tanık olduk. İlk olarak KonDziSan’ın katılmasıyla büyük bir ivme kazanmasına rağmen Team Turquality, son iki haftadır galibiyet yüzü görmedi. İlk gün Atlas’a yenilen TT ikinci günde ise Zone’a kaybetti. Bu yenilgilerde aslına bakarsanız KonDziSan’ın payı büyük. Geldiği haftalarda takımını taşımayı başaran Orman oyuncusu bu kaybedilen dört maçta da kendine aşırı güvenmesiyle takımını yenilgiye sürükleyen isim oldu. BPI ise uzun zaman sonra galibiyet sevinci yaşadı ve Atlas takımını yenmeyi başardı.

Haftanın en çok merak edilen ve liderlik için önem arz eden karşılaşmada ise HWA ile BJK arasında gerçekleşti. HWA, BJK’nin son maçlarındaki düşüşünden dolayı galibiyete yakın ekip olarak gözükse de BJK maçı erken oyunda domine ederek kazanmasını bildi.

İşte haftanın diğer sonuçları ve oluşan puan durumu;

21-22 Şubat Beşinci Hafta Karşılaşmaları

2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi Beşinci Hafta Karşılaşmaları

2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi Beşinci Hafta Karşılaşmaları

2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi Puan Durumu

2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi Puan Durumu