Avrupa League of Legends Ligi 2015 EU LCS’de üçün hafta geçtiğimiz Perşembe ve Cuma günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. SK Gaming geçen haftalarda olduğu gibi bu haftayı da yenilgisiz kapattı ve namağlup liderliğini sürdürdü.

Haftanın sürpriz sonucuna ise lige yeni katılan ve sezon başındaki IEM turnuvasında gösterdiği başarılı performans ile güçlü bir ekip olduğunu kanıtlayan Unicorns of Love’dan geldi. Fnatic’in namağlup serisine son veren Unicorns of Love, ikinci gün karşılaşmalarında Copenhagen Wolves’a yenildi. IEM turnuvasını kazanarak taraftarlarını heyecanlandıran Gambit ise LCS’e kötü bir başlangıç yapmıştı. Bunun sebebini Gaming House’larında internetin yetişmemesinden dolayı antreman yapamadıkları olarak belirten takım bu problemin çözülmesiyle birlikte iki gün antreman yaparak çıktıları bu haftada ilk zaferini elde etti.

Giants, H2k ve MYM takımları ise bu hafta galibiyet yüzü göremedi. Elements takımı ise SK’nın yükselişine dur diyemedi ve haftayı 1-1 ile kapattı. İşte 2015 EU LCS’in üçüncü hafta toplu sonuçları ve oluşan puan durumu;

5 Şubat 2015 Perşembe

2015 EU LCS Üçüncü Hafta İlk Gün Karşılaşmaları

2015 EU LCS Üçüncü Hafta İlk Gün Karşılaşmaları

6 Şubat 2015 Cuma

2015 NA LCS Üçüncü Hafta İkinci Gün Karşılaşmaları

2015 EU LCS Üçüncü Hafta İkinci Gün Karşılaşmaları

2015 EU LCS Puan Durumu

2015 EU LCS Puan Durumu

2015 EU LCS Puan Durumu