Multiplayer Live’ın 1. yılı şerefine düzenlenecek olan Multiplayer Chapter 1 etkinliklerimizde gerçekleşecek olan turnuva ve yarışmalar ile 1 kişiye PlayStation 4, 1 kişiye PlayStation Vita ve 2000 TL değerinde Steam, League of Legends ve daha pek çok yerde harcayabileceğiniz Epin kodu veriyoruz.

Unutmayın, ÜCRETSİZ olan etkinliğimiz için 20 Aralık Cumartesi günü Point Otel The Game’de saat 12.00’de buluşuyoruz ve etkinlikler 19.00’a kadar devam ediyor.

Bu ödülleri hangi etkinliklerimizde nasıl mı kazanacaksınız? Bütün ayrıntıları haberin devamında bulabilirsiniz.

PlayStation 4

PlayStation 4

PlayStation 4 Ödüllü FIFA 15 Turnuvası

Multiplayer Chapter 1’de düzenlenecek olan FIFA 15 turnuvasının birincisi PlayStation 4, ikincisi ise 250 lira değerinde Epin kodu kazanacak.

  • Turnuva 32 kişinin katılımıyla gerçekleştirilecek ve yoğun katılım olması durumunda turnuvanın katılımcıları çekiliş ile belirlenecek. Etkinliğe katılmak isteyen herkesin eşit şansı olması için katılımcılar sekizer sekizer belirlenecek ve toplam 32 katılımcı belli olana kadar turnuva kayıtları devam edecek.
  • Turnuva kayıtları saat 13.00 itibariyle başlayacak ve 32 kişinin ismi belirlenene kadar devam edecek.
  • Turnuvaya profesyonel FIFA oyuncuları KATILAMAYACAK. (Şu anda bir takımda faaliyet gösteren ya da yakın bir tarihte göstermiş/gösterecek olan oyuncular)
  • Turnuvanın final maçı Multiplayer Live’dan canlı olarak yayınlanacak.
PlayStation Vita

PlayStation Vita

Playstation Vita Ödüllü Assassin’s Creed Unity Yarışması

Etkinlik alanında düzenlenecek olan Assassin’s Creed Unity yarışmasında katılımcılar önce zamana sonra birbirine karşı yarışacak ve birinci PlayStation Vita, ikinci ise 250 lira değerinde Epin kodu kazanacak.

  • Etkinliğe katılmak isteyenler eleme turlarına katılacak. Eleme turları esnasında katılımcılar belirteceğimiz bir noktadan diğerine en kısa sürede ulaşmaya çalışacak ve parkuru tamamlarken zamana karşı yarışacaklar.
  • Parkuru en kısa sürede tamamlayan 8 kişi çeyrek finale kalmaya hak kazanacak ve bu noktadan itibaren katılımcılar Multiplayer Live ekranlarında birbirlerine karşı halinde yarışmaya başlayacaklar.
Epin

Epin

Multiplayer Live İzleyicilerini de Unutmadık! 1500 TL Değerinde Epin Kodları

Etkinlik gününde The Game’e gelemeyen takipçilerimizi de tabiki unutmadık. Bildiğiniz üzere cumartesiden pazar gününe kadar sürecek 36 saatlik bir Multiplayer Live canlı yayın maratonu da gerçekleştirilecek. Bu canlı yayınlar esnasında 30 kişiye 50’şer TL’lik Epin kodu dağıtılacak.

  • Kodlar Multiplayer Live yayınları esnasında Twitch kanalımız üzerinden yapılacak çekilişler ile dağıtılacaktır.
  • Epin kodlarınızı, Epin internet sitesi üzerinden Steam ve League of Legends başta olmak üzere pek çok oyunda kullanabilirsiniz.
  • Çekilişler yapıldığı esnada kazanan kişi ekran başında olmadığı takdirde hakkını yitirecek ve yerine yeni bir isim çekilecektir.
  • Kazananlar kodlarını almak için Multiplayer twitch kanalına mesaj atmalıdırlar. Kodlarınız 5 iş günü içerisinde sizlere ulaştırılacaktır.