Avalanche Studios, Just Cause 3 hakkındaki dedikodulara açıklık getirdi ve oyunun free-to-play olmayacağını, ayrıca oyun içi mikro ödemelere de sahip olmayacağını belirtti.

Game Informer’ın kapağında yer aldığının ortaya çıkmasının ve oyunun resmi duyurusunun ardından dedikodular da almış başını gitmişti. Özellikle duyuru yapılmadan önce sızan ekran görüntülerinin oyun içi mikro ödemeleri hatırlatması oyunun hayranlarını rahatsız etmiş ve her ne kadar twitter’da bu konuda ciddi bir biçimde yalanlama yaptılarsa da ikna etmeyi başaramamışlardı. En sonunda kendi blog sitelerinde bir açıklama yaparak dedikodulara son verdiler.

Geçtiğimiz hafta yayımlanan kaçak ekran görüntülerinin oyunun çok eski sürümlerinden olduğunu belirten stüdyo, zamanında farklı iş modellerini de araştırdıklarını ama en sonunda mikro ödeme koymamaktan yana karar aldıklarını belirtiyor. Oyunun 2015 yılında PC, Xbox One ve PS4 için çıkacağını ve tam fiyatlı klasik bir AAA oyun olacağını söylemeyi de ihmal etmiyorlar. Yani Just Cause 3 kesinlikle free-to-play olmayacak, oyun içi black market sistemi de aynı Just Cause 2’deki gibi tamamen oyun içinde kazanılan parayla çalışacak.

Just Cause 3

Just Cause 3