Destiny’nin çok önceden duyurulmuş olan ilk iki genişleme paketinden birincisi olan The Dark Below’un çıkış tarihi resmen duyuruldu. The Dark Below, 9 Aralık’ta oyuncularla buluşacak.

Dijital veya fiziksel Guardian Edition alanların ekstra para ödemesini gerektirmeyecek olan paketin tek başına satış fiyatı 20 dolar. Eğer “expansion pass” alıp iki genişleme paketine de sahip olmak isterseniz 5 dolarlık bir indirimle 35 dolar ödeyerek sahip olabiliyorsunuz. Bungie, aynı zamanda The Dark Below’un getireceklerini de detaylandırdı. İşte genişleme paketinin detayları:

  • Legendary ve Exotic seviyedekiler de dahil olmak üzere yeni eşyalar, zırhlar ve silahlar.
  • Light level üst sınırı 32’ye yükseldi ve 5 yeni “bounty” haznesi eklendi.
  • Yeni hikaye görevleri: Hive’ın meşhur tanrıları Crota’yı Dünya’yı yok etmek için çağıracağının haberini taşıyan Eris adlı gizemli bir yabancı kuleye gelir.
  • Yeni bir Strike görevi: “The Will of Crota”
  • 3 yeni PvP haritası: -Pantheon, Black Garden’da bulunan ve Vex mimarisiyle dar koridorlara sahip bir harita. -Skyshock, eski bir gezegenler arası platform. Hem araç hem piyade savaşına imkan tanıyor. -The Cauldron, yakın mesafe savaşı vadeden bir eski Hive ritüel alanı.
  • Yeni bir Raid görevi: “Crota’s End” İsim ipucu veriyor gibi ama, şaşırtmaca da olabilir…

Bütün bunlara ek olarak oyunu PlayStation platformlarında oynayan oyuncular “The Undying Mind” adlı özel bir Strike görevine, yeni bir exotic silaha ve daha fazlasına sahip olabilecke. Bu içerikler 2015 sonbaharına kadar sadece PlayStation’da olacak.Destiny Expansion