Ubisoft yayınladığı yeni video ile Assassin’s Creed: Unity‘nin Season Pass‘ini oyunculara tanıttı. Unity’e gelecek olan season pass sayesinde Çin’e de yolumuz düşüyor.

16. yüzyıl Çin’ine yolculuk edeceğimiz Assassin’s Creed Chronicles: China, season pass sahiplerine sunulacak bir nevi yeni bir oyun. Daha önceki Assassin’s Creed Embers kısa filminde de gördüğümüz Shao Jun isimli Assassin’i kontrol ettiğimiz oyun 2.5 boyutlu olarak tasarlanmış. Karakterimiz Jun, master assassin Ezio Auditore‘den öğrendiği becerileriyle intikam peşinde koşacak.

Season Pass ayrıca Dead Kings görevlerini ekleyen bir DLC’ye sahip olacak. Bu DLC’de Unity’nin başkahramanı Arno Dorian ile Saint Denis şehrine yolculuk edeceğiz. Alex Amancio bu görevlerin oldukça karanlık bir atmosfere sahip olacağının üzerinde duruyor.

Ayrıca Season Pass sahipleri “the American Prisoner”, “Killed by Science” ve “The Chemical Revolution” isimli görevlere de sahip olacaklar. Yayınlanan Season Pass trailer’ını aşağıdan görebilirsiniz: