GTA 5 PC’ye duyurulduğundan beri pek çok oyuncu sevinçten havalara uçtu halaylar çekti ancak oyunun bu platforma beklenenden geç çıkacak olması PC oyuncularının içini bir kez daha burktu. Her fırsatta PC için daha iyi bir deneyim sunmak adına bu gecikmenin yaşanacağını söyleyen Rockstar bizlere ilginç sürprizler hazırlıyor olabilir.

Oyunu önceki konsolda oynayan oyunculardan biri Rockstar’a oyunu neden yeniden almalıyım ne gibi değişiklikler göreceğini sormuş. Bunun üzerine yapılan açıklamada oyunun öncelikle görsel anlamda daha zengin olacağı belirtilmiş.Ayrıca oyunda araçların içini detaylı bir şekilde görebileceğimiz bir first person modu bulunacağını söylemiş. Ayrıca araç dışında iken de bu fps modu kullanılabilecek. Eğer bu bilgiler gerçekse bunların özellikle Pc modunda göreceğimiz söylenebilir. Zaten yeni konsollara çıkışına az kalan oyun hakkında henüz böyle bir bilgi açıklanmadı. Bu yüzden FPS modu PC için özel olabilir.

Oyuna ayrıca entegre olarak gelecek bir video editör modu düşünülüyormuş.Bunu dışında daha önce belirtilen hem single hem de online kısma gelecek yenilik ve geliştirmeler de tekrar anlatılmış. Son olarak bu bilgilerin dedikodu olduğunu bir kez daha belirtelim.

GTA V